Információk

“NEM KELL MINDIG ÖNMAGADNAK LENNED!”
Metal Jack

Családi vállalkozásként elsősorban Angliából, illetve időnként Hongkongból szállítok jelmezeket, parókákat, parti és buli kellékeket, vícces cuccokat.

A forgalmazott márkák között megtalálhatók a Smiffy’s, a Rubies, a Fever, a Forever Young, a Leg Avenue, valamint Bijou Boutique termékei, melyek minősége kiváló, hiszen angol minőségellenőrzésen esnek át; csomagolásuk is szép, esztétikus.

A prémium termékek “de luxe” jelzéssel vannak ellátva, amely a kiemelkedő anyagminőség mellett, – jelmezek esetén – a teljes (kiegészítőkkel együtt értendő) felszereltséget is jelenti.

Jelmezek esetén a képekkel a kiválasztott figura teljes, tetőtöl talpig való öltözékéhez nyújtok javaslatot (akár parókával együtt), így segítek a teljes beöltözéshez, azonban alapesetben a kínált jelmez csak a ruhát (esetleg a fejfedőt) tartalmazza, annak tartozékaival; kivéve a “de luxe” minőséget, amely kiegészítőket is tartalmaz. A szöveges magyarázatban minden esetben feltüntetem, hogy mi a jelmez pontos tartalma. Természetesen, kiegészítők külön is vásárolhatók.

A parókák egy erős hajhálóra vannak felépítve, így amennyiben a hajad nem túl nagy vagy dús, akkor nem szükséges alá parókasapkát tenni.

Parti kellékekből, lufikból, szülinapi kellékekből hatalmas választékot tudok biztosítani, melyből csak néhány mintát tüntetek fel; egyedileg rendelhető sok minden, akár katalógusból is. Természetesen a lufik héliummal való felfújását is vállalom.

Vicces termékeim önmagukért beszélnek, akár konkrét eseményre (gyerekszületés, leánybúcsú, agglegényparti), akár csak a buli kedvéért.

Jó szórakozást kívánok, és ne felejtsd el:
“Nem kell mindig önmagadnak lenned!”